Bel ons: +31 24 32 090 52 ·

Montagematerialen

Montage materialen

Bent u zonnepaneleninstallateur en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van montagematerialen? Solar2Mounting is hét adres voor montagematerialen van zonnepanelen. Voor iedere klus hebben wij montage materialen op voorraad. In ons assortiment vindt u de volgende montagematerialen:

  • Dakhaken; small, medium en large, met en zonder knik, met en zonder schroefbevestiging.
  • Steeldeck montagematerialen; voor elk type steekdeck-dak biedt Solar2Mounting montagematerialen.
  • Aluminium profielen; in verschillende formaten plus bijbehorende u- en kruisverbinders en eindkappen.
  • Driehoekhaken voor platte daken; met driehoekig montagemateriaal kunnen uw klanten het optimale rendement uit de zonnepanelen halen. Solar2Mounting biedt driehoeken in verschillende formaten en hoeken. In ons assortiment vindt u driehoeken met een helling van 10 tot en met 30 graden.
  • Schans op Maat; een Solar2Mounting innovatie. Dé mogelijkheid om op een beperkt oppervlak van een plat dak toch meerdere panelen te plaatsen zonder schaduw.
  • Installatie onderdelen; schroeven, moeren, bouten, eindstukken en kappen. Alle montage-onderdelen/materialen om uw zonnepanelen te bevestigen vindt u bij Solar2Mounting.

Kortom; de mogelijkheden op het gebied van montagematerialen bij Solar2Mounting zijn eindeloos.

Montagematerialen voor zonnepanelen bestellen bij Solar2Mounting

Montagematerialen bestellen bij Solar2Mounting biedt u als zonnepaneleninstallateur ontzettend veel voordelen. Wij bieden de mogelijkheid om per opdracht te bestellen en zijn in staat om de montagematerialen (indien voorradig) binnen 24 uur te leveren. Bent u op zoek naar een goede partner op het gebied van montagematerialen van zonnepanelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem een kijkje in onderstaande bestellijst, vul een orderformulier in of neem contact met ons op.

Op deze pagina kunt u onze productlijsten bekijken. In de download-sectie kunt u de brochures als pdf downloaden.

Per 1 augustus 2019 is Solar2Mounting verhuisd naar Hogelandseweg 40 in Nijmegen