Bel ons: +31 24 32 090 52 ·

Panelen en Omvormers

Zonnepanelen en omvormers online bestellen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen en omvormers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u verschillende typen zonnepanelen en omvormers. Bent u op zoek naar een specifiek type zonnepaneel of heeft u vragen met betrekking tot uw keuze? Neem dan contact met ons op voor advies en informatie.

Zonnepanelen bij Solar2Mounting bestellen

Solar2Mounting is het online adres voor uw zonnepanelen. Als zonnepanelen-installateur heeft u het voordeel dat u bij ons orderspecifiek kunt bestellen. U hoeft geen grote aantallen af te nemen; u neemt uitsluitend het aantal panelen af dat u nodig heeft voor uw opdracht. In ons assortiment vindt u de volgende typen zonnepanelen:

  • De Poly Kristallijn: een blauwe cel, wit backsheet en aluminium frame. De Poly Kristallijn is uitermate geschikt voor opstellingen met een hellingshoek groter dan 20 graden in noordelijke landen. De Poly Kristallijn is zeer gunstig geprijsd en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding . De volgende merken zijn standaard verkrijgbaar: BenQ en CSun.
  • De Mono Kristallijn: een zwarte cel, wit backsheet en aluminium frame. De Mono Kristallijn biedt een hoger rendement ten opzichte van de Poly Kristallijn. Het uiterlijk van de Mono Kristallijn is strakker dan dat van de Poly Kristallijn en heeft minder kleurverschil. De volgende merken zijn standaard verkrijgbaar: JA-Solar en Suntech.
  • De Black Denim: een blauwe cel, zwart backsheet en aluminium frame. De panelen zien er fraai uit, zijn scherp geprijsd en bieden een hoog rendement. De volgende merken zijn standaard verkrijgbaar: Solarfield en NPS.
  • De All Black: zoals de naam al zegt, is dit zonnepaneel geheel zwart; de zonnecel is zwart, de backsheet is zwart en het aluminium frame is ook geheel in het zwart uitgevoerd. De All Black zonnepanelen hebben een fraai uiterlijk. De volgende merken zijn standaard verkrijgbaar: JA-Solar, BenQ en Suntech.
  • Dunne Film (CIGS): een zwarte zonnecel met zwart glas. Dunne film zonnepanelen die uitermate geschikt zijn voor de beste opbrengst per m2 en bijzonder geschikt zijn voor hellingshoeken vanaf 5 graden. De stripverbindingen zijn nagenoeg onzichtbaar. Verkrijgbaar in het merk Solar Frontier.

Omvormers online bestellen

Naast zonnepanelen vindt u bij Solar2Mounting ook verschillende typen omvormers. Een omvormer voor zonnepanelen zorgt ervoor dat de opgewekte stroom wordt omgezet in bruikbare wisselstroom voor een huishouden. Welk type omvormer kiest u? Bij de keuze voor een omvormer moet u letten op en rekening houden met een aantal dingen:

  • het vermogen van de omvormer
  • wel of geen transformator in de omvormer
  • de schaduw (aantal trackers en/of optimizers)
  • het geluid van de omvormer
  • de manier waarop u wilt monitoren

Neem contact op met Solar2Mounting!

Heeft u vragen over zonnepanelen of omvormers of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze omvormers en panelen in onderstaande productlijsten. In de download-sectie kunt u de brochures als pdf downloaden.

Per 1 augustus 2019 is Solar2Mounting verhuisd naar Hogelandseweg 40 in Nijmegen